Behöver du tillbehör för att räta ut diamantmålningar?

Behöver du tillbehör för att räta ut diamantmålningar?

Så här reparerar du hål i din diamantmålning.

När du målar diamanter krävs det tålamod för att placera stenarna perfekt. Om du har problem med hål i din diamantmålning eller har svårt att hålla allting i linje kan ett tillbehör vara till stor hjälp. Den används för att hålla alla dina stenar i en rak linje. Och snyggare linjer ger tydligare och vackrare mästerverk.

Visa Stenar Corrector här. 

Vad är detta tillbehör?

Ett verktyg för att korrigera stenar är ett viktigt verktyg som hjälper dig att skapa perfekt anpassade stenar. Den här praktiska apparaten ser ut som en färgskrapa eller en spackelkniv och används för att rikta in rader av gnistrande stenar. Kolla in pebble corrector här.

Hur det fungerar?

Det är egentligen ganska enkelt att använda en Stenar Corrector. Placera bara rättaren längs en rad stenar och ställ den i en liten vinkel. Tryck sedan hårt på handtaget och tryck stenarna i en rak linje. Beroende på hur stor duken är och hur många stenar du måste flytta kan det ta lite tid, men det är värt det när du ser hur mycket bättre din design blir.

Ytterligare tips för att hålla dina diamanter raka

Även om verktyg för att räta stenar är uttryckligen avsedda för justering finns det flera andra sätt att hålla dina stenar raka om du inte är redo att investera i ett sådant verktyg. Här är några av våra bästa tips:

  1. Använd en Multitool-tillsatsdel: Multitool gör det lättare att placera flera stenar samtidigt, så att alla stenar blir helt raka första gången. Det är bara att ta några stenar från brickan med multitoolet och sedan applicera dem på duken.
  2. Ordna stenarna i ett rutmönster: Om du föredrar att använda en enkelplacerare hjälper det dig att hålla raka linjer om du ordnar stenarna i ett rutmönster. Detta innebär att du placerar en diamant och sedan hoppar över nästa ruta innan du placerar en ny. När du har gjort några rader, gå tillbaka och fyll i luckorna. Fyrkantiga stenar klickar till och med på plats, med ett tillfredsställande "klick" som visar att de är perfekt placerade.
  3. Räta ut raderna med en linjal: Om du vill vara säker på att raderna av stenar är perfekt riktade kan du också använda en linjal eller ett annat verktyg för att räta ut dem. Placera linjalen på duken och tryck den försiktigt mot varje rad så att stenarna bildar en snygg linje. Detta är samma process som att använda en Stenar Corrector och du kan uppnå nästan samma resultat utan att köpa ett separat verktyg (det är bara inte lika lätt att använda eller ligger inte lika bra i handen).
  4. Reparera sneda stenar med en pincett: Om du märker att några av dina stenar är sneda kan du använda en pincett för att rätta till dem. Vrid stenarna till önskad position utan att flytta på närliggande stenar. Ta god tid på dig och var försiktig för att undvika skador.Rak och vacker


Alla tillbehör för diamantmålning är till för att göra hantverket roligare för dig. Och även om det enklaste sättet att hålla borrarna i linje är att använda en stenkorrigering, kan du också använda tipsen ovan för att skapa vackra konstverk med perfekt jämna kanter och inga luckor i sikte. Så om du är redo att påbörja ditt nästa mästerverk, ta en av dina diamantmålningar (och en stenkorrigering) och låt oss börja med diamantmålning!

Gå till samlingen av diamantmålningar


1 Comment

  • Det saknas en påse med nr 3687
    Bokstaven M på min.

    Åke lindahl

Skriv en kommentar

Comment are moderated
}
x