Du kan alltså välja den storlek på Diamond Painting som passar dig.

Du kan alltså välja den storlek på Diamond Painting som passar dig.

På Myth Of Asia finns våra diamantmålningar i olika storlekar, från 20x20cm till 90x180cm. Oavsett om du vill ha en porträttdiamantmålning (längre vertikal), en landskapsdiamantmålning (längre horisontell) eller en kvadratisk diamantmålning har vi tillräckligt med valmöjligheter!

Men vilken är den bästa storleken för en diamantmålning? Tyvärr har vi inget perfekt svar på det. Om det är första gången du köper en diamantmålning rekommenderar vi att du börjar i liten skala. Detta beror på att små diamantmålningar vanligtvis är mindre tidskrävande. På så sätt kan du få ett smakprov på denna hobby och bedöma om den är något för dig, utan att omedelbart vara upptagen i flera veckor. Ju större diamantmålningen är, desto fler stenar måste du lägga till för att skapa ditt mästerverk. För nybörjare rekommenderar de flesta att man håller sig till projekt som inte är större än 30x40 cm.

För att göra det lite enklare för dig finns nedan en storlekstabell med råd för varje storlek:

Är du fortfarande osäker eller vill du ha mer detaljerade råd om vilken storlek som passar dig bäst? Skicka gärna ett e-postmeddelande till våra experter. De hjälper dig gärna! 

Gå till samlingen av diamantmålningar


Skriv en kommentar

Comment are moderated
}
x